Lessen en speciale drives

Regelmatig organiseert Donker&Blond in het weekend speciale feestdrives. Wilt u op de hoogte blijven kijk dan op de agenda van de JAVAclub of geef uw mailadres door zodat u op onze maillijst komt.

Ook organiseren wij bridgelessen op diverse niveaus. Deze winter start er in januari  op maandagavond een beginnerscursus en op woensdagavond een vervolgcursus.

De lesmethode die wij

Agenda bridge kroegentochten

* Zaterdag 2 mei 2020 "Malle"JAVAtocht in Den Haag

* Zondag 17 mei 2020 Oude Haven kroegentocht in Rotterdam 

 

Bridgen bij Donker&Blond

Momenteel spelen er twee bridgeclubs bij Donker&Blond. Namelijk op dinsdag de JAVAclub en op donderdag B.C. het Buitenhof. Bij beide clubs zijn nieuwe leden van harte welkom.

Regelmatig is er op vrijdag zoete inval bij Donker&Blond. Iedereen is van harte welkom om mee te spelen. Na afloop ontvangt u een persoonlijk overzicht met de door u behaalde resultaten en eventueel meesterpunten. De uitslag is te vinden op de website van de JAVAclub. Iedereen is vanaf 19.30 uur van harte welkom om mee te spelen. Geen partner? Laat het ons op tijd weten en wij regelen het voor u!

 

 

 

Paasdrive maandag 13 april 2020

Dit jaar organiseert de JAVAclub weer een gezellige paasdrive op paasmaandag. Dit toernooi is ook toegankelijk voor niet-leden. Jong of oud, recreant of meesterklasser, iedereen is uitgenodigd om mee te spelen.

Voor slechts 17,50 per persoon krijgt u een gezellige dag kaarten, een heerlijke paaslunch, prijzen in natura voor 25% van het veld en natuurlijk meesterpunten volgens de geldende schaal.

Vanaf 10.30 uur is de zaal open en vanaf 11.30 uur starten we met kaarten.

Inschrijven doet u eenvoudig door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de namen van beide spelers, 2 bondsnummers en een telefoonnummer, bellen kan natuurlijk ook. Het telefoonnummer is 06 3485 8575 en vraag naar Annemieke.